ZEYTİNYAĞLI ENGİNAR

15 Temmuz 2014

ZEYTiNYAĞLI ENGiNAR

  Lezzetli ve bir o kadar da besleyici olan enginarın zeytinyağlısını yapacağız. Hemde gayet pratik bir şekilde..




MALZEMELER

6 adet enginar
1 su bardağı zeytinyağı
2 limon
2 kesme şeker
Hazır garnitür

TARiFİ

  • Enginarları yıkayıp limonlu suda 2 dk bekletelim.
  • Tencereye yerlestirelim.
  •  Limon suyu, zeytinyağı, şekeri çırpıp enginarların üzerine dökelim.
  • 1 bardak su ekleyip 10 15 dk orta ateşte pisirelim.
  • Soguduktan sonra servis tabağına alıp üzerine garnitürleri koyarak servis yapalım.
Afiyet olsun.

Share This Post

0 yorum:

Yorum Gönder